woensdag 5 oktober 2011

Ochtendvaarten

Up ballooning organiseert ook Ochtendvaarten:

Veel mensen denken dat een ballonvaarten alleen plaats vinden op zonnige zomer avonden, niets is minder waar. Ook in de vroege ochtend kan je schitterende ballonvaarten maken over een prachtig langzaam ontwakend landschap! Na het verzamelen in de vroege ochtend rijden we naar het opstijgveld waar de ballon opgebouwd wordt. Tijdens de zonsopkomst vertrekt de ballon en kunt u genieten van de opkomende zon en het eindeloze uitzicht.

Tijdens de vaart kunt u genieten van het ontwakende landschap, en kunnen we het wild in de bossen zien lopen. Na de landing pakken we de ballon weer in waarna we terug rijden naar ons balloncentrum waar u een certificaat krijgt uitgereikt onder het genot van een ontbijt .De ochtendvaarten vinden meestal in het weekend plaats, maar uiteraard kunt u als u een privé ballon huurt op elke gewenste dag een ochtendvaart maken.

Een voordeel aan een ochtendvaart is dat de atmosfeer waarin we varen heel stabiel is, de reden hiervan is het afkoellen van de onderste luchtlagen tijdens de nacht . Soms moeten we wel rekening houden met mist of opkomende stralings mist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten